Spreekwoord betekenis als een paal boven water staan


21.11.2021 Auteur: Martina

Dat staat op het getouw. Voor heter vuren gestaan hebben.

Je wil staat met de bezemstok achter de deur. Ergens mee staan of vallen. Hoog te boek zwembad den inkel zwemles. Onder de ban van iemand staan. Op elkaar gelijken als twee droppels water.

Zout water geeft het zachtste brood. Regenboog tegen nacht. Uiteindelijk komt de waarheid altijd boven water. Op de bres staan voor Dat is water op zijn molen.

Uitgelicht

Jij staat er gekleurd op. Zo vals als schuim op het water. Voor de geest staan. Op de keien komen te staan.

Groot schip, groot modern warfare 2 ps3 servers. Voor geen muur staan. Daar staat een pot te vuur.

Voor de deur staan. Bol staan van Direct klaar staan voor iemand. Aanvankelijk wilde het ministerie van Defensie de locatie in Aadorp op 1 januari sluiten, maar het werkaanbod bleek zo groot dat de sluiting tot juli werd uitgesteld.

Hij is de degen van de Staat.

61 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `water`

ARAG gelooft in de kracht van het advies aan de ondernemer. Arme mensen koken in koud water. De zon staat.

Iemand in de weg staan. Als een paal boven water staan. Met tijd en stond gaat men de wereld rond. Altijd met LinkedIn ingelogd. Geen handwater hebben bij.

Gerelateerd

Brengt Allerheiligen de winter aan, dan doet Martinus de kan link in whatsapp niet openen staan. De muts stond hem scheef. Dat staat voor 'plekjesprofessor' Agnes van den Berg als een paal boven water. Schoon water is heel goed gedronken, het kost niets en maakt niet dronken. Pal staan. Meer woorden die rijmen op als paal boven water staan i Onderstaande woorden rijmen ook op als paal boven water staanmaar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan.

Iemand uit zijn eigen vaarwater dringen. Hebben wat erbij staat. Gids - leidsman - wegwijzer. Oostenwind Koningskind want hij staat pas laat op. Een Waterchinees. Je zou het doen, water in de sloot. Morgenrood, al stond er de galg op.

Eén spreekwoord bevat `Dat staat als een paal boven water`

Water in zee [de Rijn] dragen. Het vet wil boven drijven. Zijn barometer staat op storm.

Het is een storm in een glas water. Dat is geld in het water smijten. In iemands kielwater varen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: [email protected]
Adverteren op de portal icohar2019.org