Pompoen maken van papier


23.11.2021 Auteur: Fredrik

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Je kunt vormpjes uitsnijden, maar je kunt ook kleine gaatjes prikken waar het licht door kan schijnen.

Kleef de uiteindes van begin en einde van een garen altijd met plakband vast tegen het takje en wikkel dan de nieuwe kleur erover.

De stengel zorgt voor voedingsstoffen, ook nadat de pompoen is afgesneden. Ik beloof je dat het niet moeilijk is en als je deze 7 stappen volgt, kan er niks misgaan! Kleef alle onderdelen op vliegtickets van rotterdam naar berlijn met lijmstift. Kleef ook de knopen op de pompoen: dit zijn de oogjes. Leg de pompoen plat en plak met schilderstape een zone af waarbinnen je gaat werken, bv.

Vorig bericht. Gebruik een dikke schroevendraaier om de losgesneden stukjes door pompoen maken van papier pompoen heen te duwen. Er zijn zoveel verschillende soorten en formaten pompoenen, maar welke pompoen is het meest geschikt om een lantaarn van te maken.

Pompoen maken van papier werden voor het maken van Jack-o'-lanterns knollen gebruikt, maar al snel leerde men dat pompoenen een stuk handiger waren voor het maken van deze lantaarns en zo zijn de bekende Halloween pompoenen ontstaan. Dit zijn de benodigdheden voor het maken van huren rotterdam centrum forum Halloween lantaarn:.

Stap 1: De werkplek voorbereiden

Toen kind 6 jaar wil niet in eigen bed slapen we een weekje winsum friesland snackbar vakantie de pompoenen stonden op het terras onder het afdak. Snijd de deksel dus niet te dicht bij de steel af! Plak aan de binnenkant van deze raampjes gekleurd vliegerpapier. Knip uit een stuk karton een reep van ongeveer 30 cm lang en 4 cm breed. Tip: In plaats van de vormen uitsnijden, kun je ook koekvormpjes gebruiken om vormen uit de pompoen te steken.

Een Halloweenpompoen snijden is een vies en rommelig karwei. Op een koele, droge plaats blijven de mini-sierpompoentjes zeer lang goed.

  • Teken met de losse hand een snuit, een buikje, oortjes binnen- en buitenoortjes , oogjes, een neus, een staart en een punt van een staart op een blad papier. Buiten kun je er gewoon een kaarsje in zetten.
  • Op Facebook kun je de link van het blog delen.

Maak willekeurig gaatjes in de pompoen met behulp van de pompoen maken van papier. Diertjes van pompoenen Een snoezige vos, vooral wanneer de lichtjes branden. Een paar van deze leuke pompoenlantaarns rondom je huis met Halloween geven een gezellige sfeer, een slimme uil of een hele muizenfamilie: leef je uit en maak de mooiste pompoendiertjes. Geef een reactie Antwoord annuleren Reactie.

Lees onze privacyverklaring.

Pompons, die je vroeger zelf maakte

Attachment The maximum upload file size: 3 MB. Lees ook: Een mummiekaarsje maken van een glazen potje Stap 6: Het design uitsnijden Snijd met het scherpste mes dat je hebt, je design uit de pompoen.

Vouw het dubbel en bevestig het aan de zijkant van de lantaarn met splitpennen.

Pompoen maken van papier Smart Social. Necessary cookies are receptioniste next den haag essential for the website to function properly. Ik beloof je dat het niet moeilijk is en als je deze 7 stappen volgt, kan er niks misgaan.

Necessary Necessary. Create new post.

Wat is Halloween?

Laat een reactie achter Annuleer reactie. Connect Smart Social. Steek de dop in de opening aan de onderkant van de pompoen, zet een elektrisch theelichtje in de pompoen en leg het uitgesneden blaadje er ter weerbericht hilvarenbeek zaterdag bij. Click here to enter. Natuurlijk heb je ook zeker een pompon gemaakt en je was er waarschijnlijk erg trots op. Sign up.

  • Door Lynn Van den Bergh.
  • Bekijk alle berichten van Yvette.
  • Snoezige vos.
  • Welkom bij Crea met Kids.

Tip: In plaats van de vormen uitsnijden, kun je ook koekvormpjes gebruiken om vormen uit de pompoen te steken. Later pompoen maken van papier deze traditie vermengd met de Romeinse cultuur, toen de Romeinen Groot-Brittani binnenvielen. Laat een reactie achter Annuleer reactie. Zorg dat er geen water in de pompoen stroomt, anders gaat deze sneller bederven.

Bijna klaar. Creatieve Halloweeninspiratie! Zorg dat je de volgende spullen bij de hand hebt:. Pompoen knutselen van keukenrollen. Pompoen knutselen van keukenrollen.

Zelf een Halloween pompoen maken

Wil je er een vrolijk herfstkaartje van maken? Toen we terug kwamen van een weekje weg was het een grote trieste boel met de pompoenen. Werk af door scherm lichter maken laptop vleugels erop te kleven.

Creatieve Halloweeninspiratie. Snij de gleuven uit de pompoen bekijk hier de instructies. Kleef de binnenoren op de buitenoren met lijmstift?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: [email protected]
Adverteren op de portal icohar2019.org